NimeX

Sinds 1992 ijzersterk

NimeX 

Welkom op de website van NimeX. Wij hopen dat u hier veel nuttige informatie zult vinden. We besteden veel aandacht aan de kwaliteit van onze producten en diensten. U kunt gedetailleerde informatie over onze producten en diensten online vinden, of u kunt contact opnemen met onze binnendienst voor verdere ondersteuning.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws op onze website, zodat u als eerste weet heeft van al onze nieuwe ontwikkelingen.

   

Sinds 1992 streven er voortdurend naar een duurzaam succes te bereiken in onze prestaties. NimeX is toegewijd aan het bieden van kwalitatief hoogwaardige producten en diensten aan onze klanten. Bovendien gaan onze inspanningen verder dan het verstrekken van uitstekende producten en diensten aan degenen die ze nodig hebben. NimeX voert onderzoek uit en neemt deel aan een aantal initiatieven om onze sector voortdurend te ontwikkelen en bij te dragen aan de samenleving. NimeX volgt een strategie van verhoogde groei door innovatie, het verbeteren van de operationele effectiviteit en het versterken van de organisatorische en aanverwante capaciteiten. NimeX probeert voortdurend technologieën en producten te ontwikkelen die een grote impact zullen hebben op de maatschappij. 

Het is niet voor niets dat de meeste van onze klanten steeds weer bij ons terugkomen.

Kom eens langs en bekijk ons assortiment met eigen ogen!

We verheugen ons op uw komst.


Marc Nous